ארוחת בוקר

סדנת ארוחת בוקר הינה פעילות חווייתית שבמהלכה מכינים המשתתפים ארוחת בוקר עשירה המכילה מגוון של מנות חמות וקרות בהכוונת השף של קריפטון .לאחר ההכנה , יושבים המשתתפים ואוכלים בצוותא.הסדנה מתאימה כפעילות רווחה שוברת שגרה ומגבשת או כהתחלה של יום הדרכה ארוך ומאתגר .

מבנה הסדנה

משתתפי הסדנה יתחילו את הבוקר עם קפה משובח וקרואסון ולאחר מינגלינג קצר יחולקו לארבעה צוותים כך שכל צוות יהיה אמון על הכנת חלק מהתפריט

צוות סלטים 

יכין סלטים נבחרים ואת הרטבים המתאימים להם

צוות “פס חם”

אמון על הכנת ביצים בעמדה פרונטלית- שקשוקה פרובנס, חביתות עם מגוון תוספות של עשבי תיבול וגבינות.

צוות “פס קר”

יעצב פלטת גבינות עשירה ופינת לחמים, יכין ממרחים, “מוזלי”  בכוסיות אישיות ויאפה פוקצ’ות בטעמים וצבעים.

דוות דוכן “שוק” כריכים

יכין מיני כריכים מעוצבים במיני פיתות , לחמניות באו אסייתיות ולחמי דגנים במגוון מילויים טעימים

הסדנה כוללת: מצרכי אוכל בשפע ממוצרים איכותיים וכשרים, מזנונים ועמדות הכנה, לרבות כלים, מכשירים, תנור וכיריים, כלי הגשה ועיצוב למזנון, שולחנות אוכל, מפות, כלי אוכל, ואביזרי עיצוב

מנחה הסדנה

השף של קריפטון – אלון ליבמן בוגר תדמור ובעל ניסיון רב במגוון רחב של סגנונות בישול והכנה .

סגירת תפריט

יצירת קשר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
דילוג לתוכן