English  | עברית                                                                                                                                                               

               03-6486886 pbe914mj  facebook_logo_300x300                                                             

סדנת ארוחת בוקר

 

 ____________________________

________ משך הסדנא 
90-120 דקות 
______ מס' משתתפים
15-30 משתתפים
_______ מקום הפעילות 
קריפטון הכפר הירוק

  ________________png

תיאור הפעילות בסדנא

סדנת ארוחת בוקר הינה פעילות חוויתית שבמהלכה מכינים המשתתפים ארוחת בוקר עשירה ואוכלים בצוותא.  

מבנה הפעילות

נתכנס בבוקר, נשתה קפה משובח, ננשנש קרואסון חמאה ושוקולד, אורית תחלק את המשתתפים ל-4 צוותים, נפשיל שרוולים ונכין יחד ארוחת בוקר עשירה. 

מטרת הסדנא 

הסדנא מתאימה כפעילות חוויתית שוברת שגרה , פאן והנאה. 

צוות סלטים 

יכין סלטים נבחרים ואת הרטבים המתאימים להם.

או...

סדנת גיבוש המשתלבת במסגרת תהליך פיתוח ארגוני ומאפשרת למנחה לבחון:דינמיקה קבוצתית,עבודת צוות, מנהיגות וניהול זמן .

צוות "פס חם"

אמון על הכנת ביצים בעמדה פרונטלית-שקשוקה פרובאנס, חביתות עם מגוון תוספות, עשבי תיבול 

וגבינות. 

מנחת הסדנה

שפית אורית מושקוביץ - שפית חברתית ומאמנת אישית מוסמכת מכון אדלר. בוגרת "תדמור".

צוות "פס קר"

יעצב פלטת גבינות עשירה ופינת לחמים, יכין

ממרחים, מוזלי בכוסיות אישיות ויאפה פוקצ'ינות בטעמים וצבעים. 

 

צוות דוכן "שוק" כריכים 
הכנת מיני כריכים מעוצבים במיני פיתות, לחמניות באו אסיאתיות ולחמי דגנים עם מגוון מילויים טעימים. 

 

_______________

 

הסדנא כוללת 

מצרכי אוכל בשפע ממוצרים איכותיים וכשרים 

מזנונים ועמדות הכנה, לרבות :כלים, מכשירים, תנור וכיריים,

כלי הגשה ועיצוב למזנון, שולחנות אוכל, מפות, כלי אוכל ואביזרי עיצוב. 

 

 

_______________________